• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Kedves Olvasóink!

Örömmel osztjuk meg veletek, hogy a hireknalam.info hírportál a jövőben is szeretné folytatni a minőségi és aktuális hírek szállítását számotokra. Azonban ahhoz, hogy ezt elérhessük, munkakerülőként támogatásotokra is szükségünk van.

Igen, jól olvastátok, munkakerülők vagyunk. Nem vágyunk másra, csak arra, hogy a hírek világában tevékenykedhessünk és naprakész információkat nyújthassunk nektek. Úgy hisszük, hogy a hírgyártás az, amiben valóban jók vagyunk, és ezt szeretnénk továbbra is folytatni. Azonban ennek érdekében támogatásotokra is szükségünk van.

A támogatás rendkívül egyszerű és örömteli dolog. Mindössze annyit kell tennetek, hogy ellátogattok a https://www.buymeacoffee.com/hireknalam.info oldalra, ahol lehetőségetek van adományozni nekünk egy meghatározott összeget. Ami pedig még ennél is fantasztikusabb, az az, hogy minden támogató egyedi előnyökhöz és lehetőségekhez jut, amelyek az adomány mértékétől függenek.

Az adományozás mértékétől függően még a hírportálunkon is publikálhattok cikkeket. Ezáltal nemcsak minket támogattok, hanem saját szemszögötökből is hozzájárulhattok a hírszolgáltatáshoz. Hiszen mi, munkakerülőként, hiszünk abban, hogy mindenkitől tanulhatunk valamit, és a közösségünk erejében.

Minden támogatást hálás szívvel fogadunk, és minden euróval, amit kaptunk és kapunk a jövőben, még inkább megkönnyítitek számunkra a hírgyártásban való tevékenykedést. Ezzel lehetővé tesszitek, hogy további minőségi tartalmakat szállíthassunk nektek, és fejlesszük az oldalunkat.

Kérünk titeket, támogassatok minket ebben az úton! https://www.buymeacoffee.com/hireknalam.info

Köszönettel és tisztelettel: A hireknalam.info munkakerülő csapata

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük