• hét. ápr 15th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Hogy mivan? A kutyáját nevezte ki a Twitter vezérigazgatójává Elon Musk

Elon Musk a minap váratlanul interjút a BBC-nek, a beszélgetés során pedig szokatlan őszinteséggel beszélt a Twitter jelenlegi helyzetéről. A milliárdos üzletember elmondta, ha tehetné, legszívesebben megszabadulna a platformtól.

Ám nem ez volt a legérdekesebb rész az interjúban, ugyanis a Tesla és a SpaceX alapítója a beszélgetés egy pontján elhintette, hogy már nem ő a Twitter vezérigazgatója, hanem shibu inu fajtájú kutyája, Floki.

„Ő mindig is ilyen volt, általában a humort használja, ha nem akar válaszolni a komolyabb kérdésekre” – mondta Musk kijelentése kapcsán az interjút követően a BBC műsorvezetője.

Az interjúban a milliárdos ugyanakkor azt is elmondta, hogy a Twitter átvétele fájdalmas volt, és folyamatos támadások érték utána. Musk azt is megmagyarázta, miért hajtottak végre tömeges elbocsátásokat hatalomátvételt követően.

„A probléma az, hogy a cég csődbe ment volna, ha nem csökkentjük azonnal a költségeket. Ha ezt nem tesszük meg, az egész hajó elsüllyedt volna, és akkor most senkinek sem lenne munkája” – jelentette ki, hozzátéve: mindezek ellenére a platform jelenleg jól működik.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük