• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

A Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) játékosok rettegve hagyják el a számítógépüket, miután egy újabb tárgy került be a játékba, amely állítólag rémálomhoz hasonló élményeket okoz.

Az új tárgy, amelyet a játékban „Kibic Szurkolói Sál” néven emlegetnek, felbukkanása óta egyre több játékos panaszkodik arra, hogy álmában is látják a sálat, amely üldözi és megakadályozza őket a játékban való előrejutásban.

Egyes játékosok szerint a sál olyan erős mágneses mezőt bocsát ki, amely megzavarja a játékosok gondolkodási folyamatát, és lehetetlenné teszi a célzást és a mozgást a játékban.

A Valve Corporation, a játék fejlesztője, elismerte, hogy tudomásuk van a problémáról, és azt javasolják, hogy a játékosok távolítsák el a sálat a játékbeli karakterükről, amíg az ügyet meg nem oldják.

Addig is a magyar CS:GO közösség tagjai várják, hogy a kibic sál varázsa megszűnjön, és újra békében játszhassanak a kedvenc játékukkal.

Az új „Kibic Szurkolói Sál” nevű tárgy bevezetése után a magyar CS:GO közösségben nagy pánik tört ki, mivel a sál olyan erős mágneses mezőt bocsátott ki, hogy a játékosok egyszerűen nem tudtak tovább játszani. Az első játékosok között, akik észrevették a problémát, volt az a híres magyar streamer is, aki a stream közben kénytelen volt hirtelen felállni a székéből, mert a sál magához vonzotta a billentyűzetét és az egerét is.

Az esetet követően a Valve Corporation gyorsan reagált, és bejelentették, hogy a „Kibic Szurkolói Sál” tárgyat azonnal kivonják a játékból. A játékfejlesztők elnézést kértek a játékosoktól a kellemetlenségekért, és azt ígérték, hogy hamarosan megoldják a problémát.

Azonban, amikor a sál eltűnt a játékból, a játékosok még mindig rémálmaikban látták azt, és úgy tűnt, hogy a sál varázsa még mindig hat a játékosokra.

Az ügy miatt a magyar CS:GO közösség sokáig nem tudott igazán felocsúdni, és a játékosok még hónapokkal később is emlegették a rémálmaikat, amelyekben a „Kibic Szurkolói Sál” megjelent.

Végül kiderült, hogy a tárgyhoz való ragaszkodás és a sál varázsereje csak a játékosok fejében létezett, és a tárgy ténylegesen semmilyen hatással nem volt a játékra.

Az eset azonban bebizonyította, hogy a játékosokat mennyire bele tudja élni magát a játékba, és milyen fontos szerepet játszanak azok a tárgyak és kiegészítők, amelyekkel a játékosok személyre szabhatják a karakterüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük