• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Az internet felrobbant: a Netflix egy Néger színészt választott Elon Musk szerepére az új sorozatában!

Számos felháborodást váltott ki a Netflix döntése, hogy elkészíti a világ első Elon Musk-sorozatát, amelyben a főszerepet egy fekete színész, Daniel Kaluuya játssza el.

Az emberek világszerte számos kritikát fogalmaztak meg a casting döntéssel kapcsolatban, kijelentve, hogy ez a döntés abszolút elfogadhatatlan, és rasszista módon azzal a szándékkal készült, hogy megkérdőjelezzék Musk hitelességét.

Azonban a Netflix vezetősége állítja, hogy az őszinte és megrázó történetben a főszereplők bőrszíne nem számít, és a casting döntés azért született meg, mert Kaluuya az egyik legtehetségesebb fiatal színész a világon, és remekül hozzá tud majd állni Musk karakteréhez.

Azonban a közösségi média roskadozik az indulatos bejegyzésektől, amelyek szerint ez a casting döntés teljesen elfogadhatatlan és rasszista, és számos sztár is kiállt az ügyben. Például Kanye West rapper is csatlakozott a tiltakozáshoz, és a Twitteren azt mondta, hogy ez a döntés nem más, mint a rasszizmus megerősítése.

Azonban mások, mint például a Black Lives Matter mozgalom tagjai, és azok, akik a diverzitásra és az elfogadásra építik a világot, értik a Netflix döntését, és üdvözlik azt, hogy a szerepek színhelye nyitott minden színész számára, függetlenül a bőrszínüktől vagy más külső tulajdonságaiktól.

Az események azonban tovább drámaivá váltak, és Musk maga is megszólalt az ügyben, és azt mondta, hogy őt a színész kiválasztása nem zavarja, és hogy ő csak azt szeretné, hogy az emberek a történetre és az általa inspirált sorozatra összpontosítsanak. A vállalkozó arra buzdította az embereket, hogy tartsák nyitva szemüket és fülüket, és ne ítélkezzenek a sorozat előzetese alapján.

A Netflix végül úgy döntött, hogy továbbra is kitart a döntése mellett, és az Elon Musk történetét bemutató sorozatot Daniel Kaluuya által játszott főszereplővel fogja elkészíteni. A cég azt reméli, hogy ez a sorozat elindítja a párbeszédet a diverzitásról és

az elfogadásról, és hogy mindenki megértse, hogy a színész kiválasztása nem a bőrszínéről szól, hanem a tehetségéről és az alkalmasságáról.

A Netflix vezetősége azt mondja, hogy a sorozat nemcsak Elon Musk életéről szól, hanem azokról az általa inspirált emberekről is, akik az innováció, a technológia és az emberek javára történő munkájukkal változtatják meg a világot. A Netflix reméli, hogy a sorozat segít majd megérteni Musk személyiségét, és hogy azt a következő generációk ismerhetik meg.

Az Elon Musk történetét bemutató sorozat több epizódból fog állni, és a forgatások várhatóan hamarosan megkezdődnek. A Netflix azt ígéri, hogy a sorozat meg fogja változtatni az emberek életét, és azoknak is segíteni fog, akik nem ismerik Muskról a valódi történetet.

Az ügy sokakat megosztott, és az emberek világszerte vitatkoznak a casting döntésről. Azonban azok, akik támogatják a Netflix döntését, úgy vélik, hogy a sorozat fontos történetet mesél el az emberek számára, és hogy a színész kiválasztása nem rasszista döntés volt, hanem egy olyan döntés, amelynek célja az, hogy a legtehetségesebb színész játszhassa el a főszerepet.

Az Elon Musk történetét bemutató sorozat valószínűleg továbbra is sok vitát fog kiváltani, azonban a Netflix azt reméli, hogy a sorozat végül elnyeri majd az emberek támogatását, és hogy azok az emberek, akik korábban nem ismerték Elon Muskot, most megismerhetik az ő életét, és hogy milyen hatással volt a világra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük