• vas. szept 8th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

IShowSpeed – Magyarországon töltött pár órát

IShowSpeed, hivatalos nevén Darren Watkins Jr., egy népszerű Amerikai YouTube-er és tartalomkészítő, aki élő közvetítéseiről és videóiról ismert. Elsősorban FIFA-val foglalkozik amivel remekül sikerült befutnia.

Az ország látogatásai során mindig készíttet magának egy címeres football mezt amit az előadás kezdetétől a végéig visel amég az országban tartózkodik. Ez a Budapestre való látogatása során sem törtnént másképp. Igenám.. csak, hogy volt egy olyan szemfüles magyar aki már jócskán előre gonodlkodott és a mez tökéletes másolatát viselte. Minden mez hátulján a 7-es szám található ami a legnagyobb kedvencének Cristiano Ronaldo-nak a mezszáma. Majd miután Speed kételkedett, hogy ez biztonsan scriptelt (tehát előre kitalált) de mind kiderült nem így volt, a leleményes magyar megkínálta Negró gyógycukorkával. Na az után kezdődött csak az igazi iShowSpeed parádé.


Az előadásban ezek történtek összefoglalva:

  • Viccel kezdett, hogy ő nagyon hungry tehát éhes itt Magyarországon
  • Beszélgetett egy Border Collie-val
  • Megpróbált egy magyar lánnyal beszélgetni
  • Vett egy parfümöt egy kisgyereknek, aki igazából az elejtől végig csőbe húzta
  • Tanácsot osztott a szerelemről
  • Azahriah zenét értékelt 10-ből 7pontra
  • Jócskán adott borravalót egy túrista vendéglő zenekarának
  • Gulyást evett


Miután elfogyaszotta a gulyáslevesét ami meglehetősen ízlett neki kifelé menet egy hölgy bemutatta mindkét középső úját Speed-nek.

iShowSpeed vissza is kérdezett, hogy: „~Középső ujjak, nekem?!” amire a nő csak annyit tudott válaszolni, hogy megvonta az arcát és a tenyerével ellent tartott Speed-nek. Majd vélhetően egy rokona/ismerőse/barátja elkezdte mondani Speed-nek, hogy: „~Csak vacsorázni szeretnénk.” amire az volt Speed válasza „~ Én is ezt szeretném.. én is vacsorázni jöttem ide, úgy ahogyan te. Szóval ne legyél rám ideges, oké? Sajnálom, hogy ez történik, de ez van. Ennyire szeretik ezt.” majd az erre kapott válasza „~ Te menj el egy irányba, mi meg megesszük a vacsoránkat.” majd Speed erre: „~ Rendben, de legközelebb szólj a fiatal nőnek, hogy ne nyújtsa ki a középső ujját rám, mivel semmi rosszat nem csináltam vele, rendben van?!” erre aztán Speed csak egy arcvonást kapott, megint csak. Majd jól odakiabálta nekik, hogy „~Have a nice dinner!!”.

A kétórás elő adásból itt egy vágott verzió ami mindössze alig csak 16perc.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük