• pén. okt 18th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Kedves olvasóink, ma egy rendkívüli interjút hoztunk nektek. Beszélgetésre került sor a korrupt Orbán Viktornak nevezett országvezetővel, aki a kukoricának adott interjújában nyíltan beszélt arról, hogy az országban lévő lopásokban együttműködik Mészáros Lőrinc gázszerelővel. Ebben az interjúban Orbán Viktorral olyan dolgokról is beszélünk, amelyeket előzőleg nem hallhattunk tőle.

Kukorica: Üdvözlöm Viktor urat. Köszönöm, hogy lehetőséget ad nekem, hogy interjút készítsek önnel.

Orbán Viktor: Szervusz kukorica. Mindig öröm hallani, hogy az emberek érdeklődnek az országvezető tevékenysége iránt.

Kukorica: Tehát, Viktor úr, hallottam, hogy ön és Lőrinc gázszerelő együttműködnek az országban lévő lopásokban. Tudna erről többet mondani?

Orbán Viktor: Nos, kukorica, ez egy érzékeny téma, de igen, igaz, hogy Lőrinc és én dolgozunk együtt. Az ország vezetése nagyon nehéz feladat, és néha szükség van kreatív megoldásokra.

Kukorica: És pontosan mit ért kreatív megoldások alatt?

Orbán Viktor: Nos, ahogy azt tudja, az ország vezetése sok pénzt igényel, és néha az állami költségvetés nem elegendő. Lőrinc és én olyan üzleti lehetőségeket keresünk, amelyek segítenek az országnak, és természetesen nekünk is.

Kukorica: És mennyi pénzt kap Lőrinc ebben az üzletben?

Orbán Viktor: Lőrinc kiváló munkát végez, és igazság szerint sokat segített az ország fejlődésében. Kétségtelen, hogy jutalékot kap az üzletekért, amelyeket közösen hajtunk végre.

Kukorica: És mennyi pénzről beszélünk itt?

Orbán Viktor: Ez nagyon változó. Az üzletek nagysága és jellege miatt az összeg változik, de nyugodtan mondhatom, hogy Lőrinc és én is rendkívül jól járunk.

Kukorica: És nem érzi, hogy ez a tevékenység etikátlan vagy törvénytelen?

Orbán Viktor: Kukorica, az országvezetés nem egy könnyű feladat, és néha nehéz döntéseket kell hozni. De mindig az ország és a polgárok érdekeit tartjuk szem előtt.

Kukorica: De ha az ország érdekeit tartaná szem előtt, akkor miért nem az állami költségvetésből finanszírozná az üzleteket?

Orbán Viktor: Az állami költségvetés nem végtelen, és néha az adófizetők pénzének hatékonyabb felhasználása érdekében kell alternatív megoldásokat kell kitalálni, mert különben éhesek maradunk.

Kukorica: De az állami költségvetésben foglaltak szerint az országvezetőnek a közpénzeket kell hatékonyan és átláthatóan felhasználnia. A közpénzek lopása vagy megszerzése az államigazgatásban szigorúan tilos. Nem tartja helytelennek az ilyen gyakorlatot?

Orbán Viktor: Én csak azt tudom mondani, hogy mindig az ország és a polgárok érdekeit tartjuk szem előtt, és az üzletek, amelyeket közösen hajtunk végre, az ország fejlődését szolgálják.

Kukorica: De a közpénzek ilyen módon történő felhasználása nem ellentétes az etikai és erkölcsi normákkal, amelyeket az ország vezetői követniük kellene?

Orbán Viktor: Az ország vezetése sosem egy fekete-fehér kérdés, és néha nehéz döntéseket kell hozni. De mindig az ország és a polgárok érdekeit tartjuk szem előtt.

Kukorica: De akkor is, ha az üzletek, amelyeket közösen hajtanak végre, jelentős bevételt hoznak Lőrincnek és önnek, és nem az állami költségvetésből finanszírozzák azokat?

Orbán Viktor: Ahogy mondtam, az üzletek, amelyeket közösen hajtunk végre, az ország fejlődését szolgálják. Minden egyes üzlet egyéni megállapodáson alapul, és nagyon különbözőek lehetnek egymástól. De azt biztosan állíthatom, hogy Lőrinc és én mindig az ország és a polgárok érdekeit tartjuk szem előtt.

Kukorica: És ha az állampolgárok nem értenek egyet az önök által végzett üzletekkel, és a lopás vádját emelik fel ellenük, hogy akkor mit szól hozzá?

Orbán Viktor: Az üzleteinket teljes mértékben törvényesen és etikusan végezzük, és a lopás vádja alaptalan. Mindig az ország és a polgárok érdekeit tartjuk szem előtt, és ez az, ami a legfontosabb.

Kukorica: Rendben, Viktor úr, köszönöm az interjút. Végül szeretne valamit mondani az ország polgárainak?

Orbán Viktor: Természetesen. Az ország vezetése sosem egy könnyű feladat, és néha nehéz döntéseket kell hozni. De mindig az ország és a polgárok érdekeit tartjuk szem előtt. Köszönöm, hogy időt szántak rám a beszélgetésre, és remélem, hogy az ország polgárai továbbra is bíznak bennünk és a vezetésünkben.

Kukorica: Köszönöm, Viktor úr, hogy válaszolt a kérdéseimre. Azonban úgy érzem, hogy az ön válaszai nem tisztázzák teljesen az üzleteik tényleges jellegét és az állami pénzekkel való visszaélést. Az ország polgárai továbbra is aggódhatnak az önök által végzett üzletekkel kapcsolatban.

Orbán Viktor: Sajnálom, hogy úgy érzi, így van, de ismételten azt szeretném hangsúlyozni, hogy minden üzletünk törvényesen és etikusan zajlik, és mindig az ország és a polgárok érdekeit tartjuk szem előtt. Köszönöm az interjút.

Kukorica: Köszönöm, Viktor úr.

Viktor úr a beszélgetés során említette az élelmiszer árstopot és azt mondta, hogy az a családok érdekeit szolgálja. Továbbá azt is hangoztatta, hogy az ország vezetése mindent megtesz a polgárok védelmében és megvédik a családokat. Azonban arról, hogy szaporodni kell és ha nem lesz szaporodás, akkor retorziók lesznek, nem esett szó a beszélgetés során, azonban kamerán kívül elmondta nekünk, hogy megfogják adóztatni az összes házaspárt, akik nem csinálnak minimum 3 gyereket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük