• szo. ápr 20th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Kelemen Annának szexért cserébe írt fel fogyást elősegítő, cukorbetegek kezelésére szolgáló gyógyszert egy orvos – vesztegetés bűntette miatt indult eljárás ellenük

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást egy volt playmate, egy 43 éves budapesti nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 48 éves nyíregyházi háziorvossal szemben.

A nyomozás adatai szerint a nő 2023. március 6-án felvette a kapcsolatot a háziorvossal, akinek szexuális szolgáltatását ajánlotta fel cserébe azért, hogy orvosi vényre felírjon neki egy, a fogyását elősegítő gyógyszert, amelyre ő nem jogosult, mivel azt cukorbetegek kezelésére alkalmazzák.

Az orvos, mint jogtalan előnyt a nő ajánlatát elfogadta, és eleget tett a kérésének annak ellenére, hogy a nő nem tartozott az ellátási körzetébe, valamint a kért gyógyszer felírására háziorvosként nem volt jogosult.

A gyógyszert – normatív támogatott formában – e-receptre felírta, amit 2023. március 7-én ki is váltottak. A nyomozók kutatást tartottak a nő budapesti lakásában, ahol megtalálták és lefoglalták az orvosi vényre a kiváltott gyógyszert.

A rendőrök a nőt és a férfit gyanúsítottként kihallgatták, vallomást egyikük sem tett. Személyi szabadságot korlátozó kényszerintézkedés nem történt, a büntetőeljárás alatt mindketten szabadlábon védekezhetnek.   

A lapunk információja szerint a szexuális szolgáltatást felajánló aktív vesztegető egy volt modell, Kelemen Anna, akinek elképesztő fogyásáról a közelmúltban többször is beszámoltak a bulvárlapok.

A magát prostituáltként az egyik népszerű szexpartner-kereső oldalon hirdető egykori playmate korábban azt állította, hogy a gyors testsúlycsökkenést a „tudatos életmódváltásnak” köszönheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük