• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Harry herceg rövid látogatása alatt az Egyesült Királyságban, apja koronázási ceremóniáján, egy családtagnak fakadt ki arról, hogy mennyire rosszul bánnak vele.

A herceg Jack Brooksbank unokatestvére, Eugénia hercegnő férje mellett ült a szombati koronázáson a Westminster-apátságban, a ceremónia alatt pedig feszült beszélgetésbe kezdett a két férfi.

Egy profi szájról olvasó, Jeremy Freeman a The Sunnak fordította a két családtag közötti párbeszédet.

„Ez nem egy ideális helyzet” – kezdte a herceg, amire Jack így válaszolt: „Ha tehetném, megtenném, hogy jobban érezd magad. Látom, hogy ez nem egy nyugodt élet.”

„Nem érdekli őket. Elegem van abból, ahogyan bánnak velem” – mondta Harry.

A herceg alig több mint 24 órát tartózkodott szülőhazájában, és a koronázási ceremónia után egyenesen a Heathrow repülőtérre sietett, hogy visszarepüljön családjához a kaliforniai Montecitóba fia, Archie születésnapjára.

A királyi család a Westminster-apátságból a Buckingham-palota felé vette az irányt egy ceremónia utáni felfrissülésre és meghitt összejövetelre, mielőtt kiálltak az erkélyre köszönteni az éljenző tömeget.

A The Sun cikkével ellentétben a Daily Mail forrása szerint Harry is visszavonult a koronázás után a palotába, de ott mindössze 30 percet töltött, és nem találkozott a királyi család egyik tagjával sem. A bennfentes hozzátette, hogy a herceg is meghívást kapott a zárt körű palotai összejövetelre, de visszautasította.

A 74 éves Károly állítólag őszintén csalódott volt amiatt, hogy fia nem maradt ott.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük