• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Figyelem! Kormányváltás a táncparketten! Gyurcsány Ferenc, az egykori miniszterelnök mostantól nem csak politizál, hanem táncol is!

Az újonnan alapított „Bolondok Tánca” tánciskola már várja az érdeklődőket! Gyurcsány Ferenc, aki eddig a politikában jeleskedett, most a táncparketten mutatja meg tehetségét. Az MSZP-s táncoktatókkal együtt vezeti majd a kurzusokat, ahol a legmenőbb táncokat sajátítják el a hallgatók, úgy mint a „Pávatánc”, a „Demokrata Discó” és a „Kormányváltós Keringő”. Az első 100 jelentkezőnek egyedi „Gyurcsány-májkrémes” tortát adnak ajándékba!

A tanfolyamokon minden korosztály megtalálja a számára megfelelőt, hiszen a kezdőktől az élvonalbeli táncosokig mindenki számára vannak kurzusok. Az alapokat ismerők számára ajánljuk a „Bolondok Bálját”, ahol a táncosok felfrissíthetik tudásukat és új mozgásformákat sajátíthatnak el.

Az árak is igen kedvezőek a tánciskolában: az egyéni órák 6000 forintba, a csoportos foglalkozások 4000 forintba kerülnek, de ha valaki az egész kurzusra jelentkezik, akkor az árak még kedvezőbbek. A csomagok árai 30 000 forinttól indulnak és tartalmazzák az összes foglalkozást, valamint az oktatási anyagokat is.

Tehát ha szeretne egy jó hangulatú és szórakoztató programot, ahol a táncra koncentrálva feledheti a hétköznapokat, akkor ne habozzon, jelentkezzen a „Bolondok Tánca” tánciskolába!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük