• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Miskolc – Egy meglepő eset rázta meg a várost a napokban, amikor egy tolvaj kés formájúra faragott egy banánt, és azt akarta használni a dohánybolt rablására. Azonban az eladó, aki az eset szemtanúja volt, röhögött a tolvajon és azt mondta neki, hogy milyen pancser módon próbálkozik.

Az eset a város egyik dohányboltjában történt, amikor a tolvaj, aki egyébként is zavaros viselkedésével feltűnt, belépett a boltba. Az eladó rögtön észrevette, hogy a férfi valami furcsát rejt a kabátja alatt, és megkérdezte, mi az. A tolvaj azonban csak nevetett és kihúzta a banánt, amit éppen az előző éjjel faragott ki. Azt állította, hogy ez egy kés, és azzal akarja kirabolni a boltot.

Az eladó azonban nem ijedt meg, inkább nevetett a tolvajon és azt mondta neki, hogy milyen amatőr módon próbálkozik. Az eladó aztán megpróbálta visszajuttatni a tolvajt az életbe, és azt javasolta neki, hogy adjon fel az életmódnak, mert nagyon rosszul csinálja. A tolvaj végül elmenekült a boltból, de nem sokkal később elfogták a rendőrök.

A tolvaj ellen eljárás indult, és a bíróság gyorsított eljárásban három év börtönbüntetésre ítélte. Az eladó azt mondta a helyi sajtónak, hogy ő csak azt akarta, hogy a tolvaj belátja, mennyire ostoba és veszélyes a viselkedése. A város lakói közül sokan azonban megdöbbentek az eset miatt, és azt mondják, hogy ez bizonyítja, mennyire fontos a biztonság a városban.

Az eset azonban azóta is beszédtéma maradt Miskolcon, és a városban többen azt mondják, hogy az eladó bátorsága és humorérzéke megérdemli a dicséretet. Az eset rámutat arra, hogy a rendőrségnek és a lakosoknak egyaránt figyelniük kell a biztonságra, és nem szabad alábecsülni a bűnözők kreativitását és vakmerőségét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük