• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Bomba bejelentés a BKK-tól: Újra pótlóbuszok az M3-as vonalon! Kiderült, hogy miért nem férnek fel az utasok a metróra – és miért örülhetnek a bliccelők

Budapest – A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) bejelentette, hogy az M3-as metróvonalon újra pótló buszok fognak közlekedni a metrók mellett, mivel az utasok száma meghaladta a metró kapacitását. Az utóbbi időben fokozottan érezhető volt a zsúfoltság, ami nem csak kellemetlenséget, de biztonsági kockázatot is jelentett az utasok számára.

A BKK a pótlóbuszok bevezetésével szeretné megoldani ezt a problémát, és lehetőséget adni az utasoknak a kényelmes és biztonságos közlekedésre. Az újra bevezetett pótlóbuszokban pedig jó hír, hogy sokkal kevesebb ellenőr dolgozik, így a bliccelők is könnyebben utazhatnak az M3-as metróvonalon. A BKK szóvivője szerint a metrópótló buszokkal nem foglalkoznak olyan intenzíven, mint a metróval, így az ellenőrök száma is csökkent, ami egyértelműen a bliccelőknek kedvez.

A metrópótló buszok általában a metró mellett közlekednek, és az utasokat a metróállomásokhoz szállítják. Az újra bevezetett pótlóbuszokat pedig speciálisan arra tervezték, hogy minél több utast el tudjanak szállítani. Így az utasoknak nem kell aggódniuk, hogy nem férnek majd fel a járműre, vagy hogy az utazás kellemetlenné válik.

A BKK szerint az újra bevezetett pótlóbuszok a jövőben is rendszeresen közlekedni fognak az M3-as metróvonalon, és remélik, hogy az utasok elégedettek lesznek a szolgáltatással. Azonban a szóvivő hozzátette, hogy a pótlóbuszok csak átmeneti megoldások, és a BKK azon dolgozik, hogy minél hamarabb helyreállítsák a metró közlekedését az M3-as vonalon.

Az újra bevezetett pótlóbuszokról további információkat a BKK honlapján lehet találni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük