• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Kannibalizmus a Dunán: Háborodott rendőrök és felháborodott közösségi média reakciók a hajléktalanok „vacsi” közben

Budapest – Tegnap este 18:40-kor a pesti hídfőnél hihetetlen eseménynek lehettek szemtanúi az arra járók. Két hajléktalan ember nyersen elkezdte fogyasztani a Dunából kifogott halat, amelyet korábban maguk fogtak ki. Az eseményt többen is látva azonnal értesítették a hatóságokat.

A helyszínre érkező rendőrök és mentők egyaránt fel voltak háborodva azon, amit láttak. Az egyik rendőr az eset kapcsán elmondta: „Ez az egyik legfurcsább eset, amivel valaha találkoztam. A hajléktalanok nem csak hogy nyersen ették a halat, de még köztük is osztoztak rajta! Egyszerűen hihetetlen.”

Az esetet dokumentáló képek és videók hamar elterjedtek a közösségi médiában, ahol nagy felháborodást váltottak ki. Sokan azt állítják, hogy a kannibalizmus a hajléktalanok egyre növekvő problémájának a jele. A hatóságok azonban ellentmondanak ennek, és arra hivatkoznak, hogy ez csak egy szokatlan eset, amelynek semmi köze a hajléktalan problémához.

Bár az eset nagyon furcsa és megdöbbentő, a rendőrség szerint nem történt semmi törvénytelen. A hajléktalanok szabadon távozhattak a helyszínről, miután elköltötték a halat. Az esetről több vicces és ironikus komment is megjelent a közösségi médiában, sokan arra utalva, hogy talán nem is olyan rossz ötlet a kannibalizmus, ha az embernek nincs más élelmiszer.

Az eset a város lakóit és a turistákat egyaránt megdöbbentette. Azonban, mint minden furcsa eset, ez is hamar elfelejtődik majd, és a hétköznapi élet folytatódik tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük