• szo. júl 27th, 2024

Hireknalam.info

A legfrisebb hírek, hiteles forrásból!

E-mail elérhetőség: [email protected]

Nem sokkal a büntetés után hivatalosan is reagált a vádakra a fitness guru. Állítása szerint nem gond, hogy néha hazudott, továbbá közölte azt is, hogy hamarosan újra árulni fogja a csúcsminőségű ételeit.

A facebook posztot itt tekinthetitek meg:

Sajnos nem lehet egyetérteni Schobert Norbi állításaival, miszerint csak „füllentett egy kicsit”. A GVH azzal vádolja, hogy az általa képviselt termékeket olyan módon reklámozta, hogy azok hatásai valójában nem álltak rendelkezésre. Ez nem csak jogellenes, de a fogyasztók számára is veszélyes lehet. Az, hogy Schobert Norbi viccet akart csinálni az egészből, nem mentesíti felelőssége alól, és azt sem változtatja meg, hogy a GVH valószínűleg jó okkal büntette meg.

A posztban szereplő utalás a Csúcsminőségű Utánozhatatlan és OLCSÓ Update kajákra az is problémás lehet, mivel ezek a termékek szintén kritikát kaptak a minőségük és hatékonyságuk miatt. A poszt tehát valószínűleg nem csak átverő, hanem manipulatív és veszélyes is lehet, mivel továbbra is reklámozza az általa képviselt termékeket.

Összességében azt lehet mondani, hogy Schobert Norbi állításai és posztja aggasztóak, és a fogyasztók érdekeinek védelme érdekében fontos lehet az ilyen típusú manipulatív marketinggyakorlatok kivizsgálása és elítélése.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük